Strange Neighbors – Ashlyn Chase

Merry Mackenzie is een dood normale vrouw van halverwege de twintig die nu eindelijk wel eens het ouderlijk nest wil verlaten, dus verhuisd ze naar een appartement in Boston. Maar wat Merry niet weet, is dat de bewoners van dat appartement niet allemaal even ‘normaal’ zijn.

Al snel valt Merry voor haar huisbaas, de sexy honkballer Jason Falco. De liefde is wederzijds en de tortelduifjes zijn binnen no time onafscheidelijk. Maar wat doet Merry als ze erachter komt dat Jason een groot geheim verbergt en hij niet de man is die ze dacht dat hij was? Kan hen relatie dat aan of is hun liefde hier niet tegen bestand?

Dan is er nog de journaliste die koste wat het kost een goed verhaal over Jason wil schrijven en daarbij per ongelijk bijna achter het geheim van Jason komt. Ook komt Merry erachter dat het geen toeval is dat zij de advertentie voor het appartement voor haar neus gekregen heeft. Iemand wilde dat ze daar kwam te wonen, maar wie? En waarom?

Merry leert dat het leven in de stad lang niet zo is als ze dat. Want wie denkt er nou dat er wezens rondlopen zoals: vampiers, shapeshifters, geesten, weerwolven en heksen? En dan ook nog allemaal in het gebouw waar je woont!

 

Dit was mijn eerste boek van Ashlyn Chase maar zeker niet de laatste. Strange Neighbors was een heerlijk luchtig boek die je snel uit leest. Het was zeker origineel, met af en toe wat onverwachte wendigen en een aantal hele steamy scenes. Het is een aanrader voor iedereeen die even geen zware kost wil, maar die zonder te hoeven nadenken een lekker boek wil lezen.

Ik geef het boek 3,5 sterren omdat ik de liefde tussen Merry en Jason wel een beetje snel vond opbloeien en omdat er van mij wel iets meer actie in het verhaal had gemogen.